Meteen naar de inhoud

Lomi lomi massage

Zoek jij Lomi lomi massage in Amersfoort?

Over de Lomi lomi massage

Misschien ben je er al mee bekend, of heb je er nog nooit van gehoord? De lomi lomi massage vindt zijn oorsprong in Hawaï. De massage weerspiegelt de bewegingen en ritmes uit de natuur. De masseuse gebruikt hiervoor de vingers, handen en onderarmen en maakt speelse, zwierende bewegingen over het gehele lijf.

Een lomi lomi massage moet eigenlijk iedereen wel eens geprobeerd hebben! Boek en plan je massage eenvoudig online bij The Womens Health Club. Deze massage is ook geschikt voor zwangeren.

We hebben een speciale massagetafel voor zwangeren. Zo kan je comfortabel liggen tijdens deze ontspannen massage.

Volledige ontspanning

Ben jij iemand die niet gemakkelijk ontspant en de handelingen steeds volgt tijdens de massage? Dan is een lomi lomi massage iets voor jou!

De massagetechnieken bij een lomi lomi massage zijn niet te volgen. Dit komt doordat het zwierende bewegingen zijn, zonder vast patroon en ook nog eens over het hele lijf!

Praktische informatie & prijzen

De massage duurt 60 minuten. Er komt wat extra tijd bij voor het omkleden. De intake zal online plaatsvinden. Een massage bij The Womens Health Club kost 65,00 euro. In verband met de extra tijd, staat er 75 minuten in de planning.

Vooraf vragen wij jullie een intake formulier en vragenlijst in te vullen over jouw gezondheid en eventuele klachten. Deze graag ingevuld voor aanvang naar terug mailen.

Locatie

Daam Fockemalaan 22, in Amersfoort. Je wordt door de masseuse opgehaald bij de voordeur van het Eemklooster.

Ben je al bevallen?

En heb je zin in een heerlijke massage? Het kan heel prettig zijn om weer in je lijf te komen en even de rust te pakken. Ook dan kan je terecht bij The Womens Health Club. Boek een heerlijke ontspanningsmassage.