Ga naar de inhoud

Bevalcursus

Zoek je een bevalcursus in Amersfoort waar je samen met je partner naartoe kunt?

Bevalcursus op maat

The Womens Health Club biedt bevalcursussen op maat aan. Geen groepen en volledig gepersonaliseerd. Deze zwangerschapscursus is daarom ook in het Engels te volgen.

Misschien ben je eerder bevallen en heb je speciale wensen? Ook dan is de bevalcursus op maat in Amersfoort perfect voor jou. De bevalcursus kan je alleen volgen, met je partner of (groot-)ouder. Samen zwanger met een vriendin? Dan is de bevalcursus in Amersfoort ook echt wat voor jullie.

Het tarief voor een bevalcursus op maat is 75 euro per uur. Normaal gesproken zullen we zo’n 2-3 uur bezig zijn, afhankelijk van jullie wensen en voorinformatie.

Bevalcursus aan huis

Soms is het gewoon fijn om thuis in je vertrouwde omgeving te zijn. The Womens Health Club komt naar jou toe. Volg de bevalcursus thuis.

Woon je in de omgeving Amersfoort, Woudenberg, Leusden, Soest, Achterveld, Soesterberg of Hoevelaken? Neem contact met hello@thewomenshealthclub.nl op.

Engels

Het is ook mogelijk om de Bevalcursus op maat in het Engels te volgen. Mail on gerust als dat jullie voorkeur heeft.

It’s also possible to follow a customized childbirth course in English. Please e-mail us for the possibilities. Some Dutch insurance companies reimburse the costs of this course. 

Request an English childbirth course

Vragen?
Neem contact op via hello@thewomenshealthclub.nl. Liever je bevalcursus op maat combineren met een weekendje weg samen met jouw partner? Dat kan bij de bevalcursus op maat bij Mums&more in Dwingeloo.

Praktische informatie bevalcursus in een groep

Geplande 1-daagse bevalcursussen check het rooster.

De kosten zijn 125 euro per stel, inclusief wat te eten en drinken.
Sommige zorgverzekeraars vergoeden een beval/zwangerschapscursus

Wanneer starten?

Ben je tussen de 20 en 35 weken zwanger, dan is dit het ideale moment om de bevalcursus te volgen.

Locatie

Daam Fockemalaan 22, Amersfoort. Ook wel het Eemklooster genoemd. Voorafgaand van de les, word je bij de deur opgehaald door de docente.