Ga naar de inhoud
Home » Voordelen

Voordelen

Waarom kiezen voor The Womans Health Club Amersfoort?

Gevarieerd programma aan workouts 

Doordat er veel verschillende trainingen van verschillende intensiteiten worden aanboden, kun je als lid van The Womens Health Club Amersfoort, wekelijks je eigen sportprogramma samen te stellen. Dit is belangrijk omdat je lichaam uiteindelijk went aan vaste patronen. Zo kan het zijn dat een bepaalde workout na verloop van tijd, minder voor je doet dan je gewend was. Zeker met een onbeperkt lidmaatschap ben je nu in staat een uitgebalanceerde sportweek voor jezelf te creëren. Zo daag je jouw lichaam voldoende uit en wordt het nooit saai.

Specifiek voor vrouwen

Onze naam verraadt het al: The Womens Health Club Amersfoort is alleen voor vrouwen. Is dit omdat wij een hekel hebben aan mannen? Zeker niet! Wij willen de drempel voor vrouwen om te sporten zoveel mogelijk verlagen en willen bovendien de mogelijkheid bieden het beste uit jezelf te halen. Door onze sportprogramma’s volledig af te stemmen op het vrouwelijk lichaam, kunnen we dit ook daadwerkelijk bieden.

Professionele gecertificeerde trainers

Iedere groep van The Womens Health Club Amersfoort staat onder leiding van een professioneel opgeleide trainer. Alle kennis die nodig is om jou het beste uit jezelf te laten halen is ruimschoots aanwezig. Ook als jij zwanger bent of recent bevallen is veel know-how aanwezig over de belastbaarheid van je lichaam. Je bent dus altijd in vertrouwde handen.

Keuze uit groepstrainingen, small-group of 1-op-1 begeleiding

Ook al ben je een heel sociaal persoon en is er niets leuker om samen met een groep powervrouwen lekker te knallen. Soms kan het fijn zijn om te kiezen voor een kleinere setting om je persoonlijke doelstellingen een boost te geven. Dan ben je bij The Womens Health Club Amersfoort aan het juiste adres! Je kunt namelijk kiezen uit groepstrainingen van maximaal 16 deelnemers, small-group workout’s van maximaal 3 personen of 1-op-1 begeleiding. Flexibiliteit staat hierbij voorop. Heb je na een aantal maanden weer zin in een groepstraining of wil je juist na een maand heel graag 1-op-1 begeleid worden? Je kunt super eenvoudig wisselen van abonnement. Geen kleine lettertjes!

Zowel mogelijk in gym als outdoor

Je hebt binnensporters en buitensporters. The Womens Health Club Amersfoort vindt het belangrijk om sporten toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk vrouwen. Daarom kun je zowel kiezen voor lekker buiten sporten als voor onze gym: the boutique. Wil je niet kiezen? Dan kun je natuurlijk ook gewoon van beide gebruik maken.

Outdoor trainingen gaan altijd door, rain or shine 

De enige reden om een buiten workout van The Womens Health Club Amersfoort, niet door te laten gaan is ‘extreem weer’. Verder gaat het altijd door! Natuurlijk proberen we wel rekening te houden met de weersomstandigheden, door bijvoorbeeld een locatie op te zoeken die meer beschut is. Of doen wij in geval van hevige sneeuwval of gladheid een beroep het op gezond verstand. We willen tenslotte wel iedereen gewoon ‘heel houden’ en sporten moet bovenal leuk zijn.

Keer op keer uitgedaagd en gemotiveerd door je vaste trainer

Doordat de trainingen zoveel mogelijk door een vaste trainer worden gegeven, weet deze wat voor vlees zij in de kuip heeft en kunnen de deelneemsters optimaal worden uitgedaagd en gemotiveerd. Zo haal jij keer op keer het beste uit jezelf en ben je er zeker van dat je op de best mogelijke manier wordt begeleid. 

Vaste groepen met inspirerende vrouwen

Community is super belangrijk voor The Womens Health Club Amersfoort. Daarom streven wij er naar om de groepen zo in te plannen dat je zoveel mogelijk met dezelfde inspirerende vrouwen sport. Zo leer je elkaar echt kennen en ontstaan er mogelijk zelfs vriendschappen, ook al is dat geen doel op zich.

Maandelijks aandacht voor voeding en leefstijl in de nieuwsbrief

Ook als je kiest voor een basis abonnement word je geïnformeerd over gezonde voeding en leefstijl. Je ontvangt maandelijks onze nieuwsbrief bomvol leuke recepten, slimme tips, workouts, video’s en handige hacks. The Womens Health Club Amersfoort staat niet voor niks voor een holistische aanpak!

Verbeterde conditie

Het is bijna ondenkbaar, maar zelfs als je alleen maar aanwezig bent bij de workouts van The Womens Health Club Amersfoort verbetert je conditie al 😉 Zoveel enthousiasme van alle deelneemsters en positieve energie van de trainer, maken het namelijk onmogelijk om niet mee te doen. Na afloop ben je absoluut moe, maar zeer zeker voldaan!

Een positieve mind in een fit lijf

Dat is het motto van The Womens Health Club Amersfoort! Jouw wekelijkse shot endorfine zorgt niet alleen voor een fit lijf, maar ook dat je de dagelijkse routine nét wat beter kunt hanteren. Onze trainers weten dit en zullen je uitdagen om eruit te halen wat erin zit. Zodat jij er weer lekker tegenaan kunt, de rest van de week!

Leuke sociale contacten

Een club draait om haar leden. Dat geldt zeker voor The Womens Health Club Amersfoort. Natuurlijk staat lekker sporten voorop, maar er is ook zeker ruimte voor het sociale aspect. Tijdens de workouts wordt er vaak een rondje gemaakt voor het persoonlijke wel en wee. Heb je daar even geen zin in? Natuurlijk ook geen enkele probleem. Het belangrijkste is dat je vooral jezelf mag zijn. 

Laat een vriendin kosteloos sporten tijdens jouw vakantie(s)

Een van de meeste unieke voordelen van The Womens Health Club Amersfoort is dat je een buurvrouw, vriendin, zus, tante of vage kennis gratis mag laten sporten op jouw abonnement, tijdens jouw vakantie(s). Zo kun jij iemand blij maken, terwijl je zelf heerlijk geniet van je welverdiende rust.

Thema-workouts, borrels en events inbegrepen

Met regelmaat organiseert The Womens Health Club Amersfoort iets bijzonders. Van  thema workout’s zoals ‘proud to be fout’, nineties, pubquiz, tot workouts voor het hele gezin rondom Pasen en de jaarlijkse sober-up workout in januari. Dit is allemaal inbegrepen in je lidmaatschap. Daarnaast worden er events georganiseerd zoals bijvoorbeeld Sinterklaas, waar tegen zeer gereduceerd tarief aan meegedaan kan worden.

Altijd een workout die bij je past

Fit Jij

Afwisselende trainingen met verschillende intensiteiten. Volledig afgestemd op vrouwen. Zo blijft je lichaam voortdurend uitgedaagd en raak jij nooit verveeld. 

Fit na je bevalling

Met de fit na je bevalling trainingen van The Womens Health Club Amersfoort sport je samen met gelijkgestemden om weer terug in vorm te komen.

Fit zwanger

De ontwikkelde fit zwanger workouts van The Womens Health Club Amersfoort, brengen je conditie op peil en de oefeningen helpen je verantwoord sterker te worden voor je bevalling.

Fit Vijftig

Het fit vijftig programma van The Womens Health Club Amersfoort biedt trainingen die specifiek gericht zijn op vrouwen van 50+. We werken aan balans, kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid in een ontspannen en gezellige sfeer.

Bel ons

06 136 22443

Boutique