Ga naar de inhoud

Fit Vijftig Amersfoort

 Trainingen die specifiek zijn afgestemd op vrouwen van 50+

Verantwoord sporten

Trainen onder begeleiding van professionele gecertificeerde trainers ten behoeven van conditie en spierberhoud en opbouw.

Minder kans op

O.a. hart- en vaatziekten, overgewicht en depressie.

Leuke extra’s

Trainen in vaste groepen en meer sociale contacten.

Voeding |
Fit vijftig

Rond je 50ste heb je nét wat minder energie nodig. Als je hetzelfde blijft eten als voorheen kom je langzaam aan. De oplossing om niet aan te komen: iets minder eten en elke dag voldoende bewegen.

De fitcoach van The Womens Health Club Amersfoort kijkt samen met jou naar je dagelijkse voeding. Vaak kunnen kleine aanpassingen al een groot verschil maken. Omdat je minder calorieën nodig hebt, is het extra belangrijk dat je eten voldoende voedingstoffen bevat, zoals eiwit, vitaminen en mineralen. Onze fitcoach helpt je hierbij.

Leefstijl |
Fit Vijftig

Uit onderzoek van de Vrije Universiteit Amsterdam blijkt dat mensen boven de vijftig ongezonder leven dan tien jaar geleden. Ze drinken meer, bewegen minder en zijn te zwaar. Ook lijden ouderen steeds vaker aan depressies en zo’n kwart van de 50-plussers kampt met slaapproblemen. Kortom goede redenen eens met de fitcoach van The Womens Health Club Amersfoort in gesprek te gaan. Zij kan met praktische handvatten helpen ook de geest in goede conditie te houden.

Vrouwen over The Womans Health Club

“Lekker buiten sporten met een super gemotiveerde trainer. Veel afwisseling en oog voor eenieder”

Nienke Pilkes

“Super leuke groep altijd, enthousiaste trainsters en echt geschikt voor iedereen.”

Sjoukje Ursem

“Fijne trainingen met veel differentiatie waardoor iedere deelnemer op eigen niveau mee kan doen”

Yvette Plantinga

Bel ons

06 136 22443

Boutique