Ga naar de inhoud

Ontspanningsmassages

Zoek jij een ontspanningsmassage in Amersfoort?

Emotional Balancing massage

Een volledige lichaamsmassage met bewegingen van en naar het heiligbeen. Om lichaam en geest te helpen bij het verwerken en loslaten van vastzittende emoties die onnodig worden gedragen. Een intense en diep verzorgende massage

Aromatherapie massage

Een therapeutische massage afgestemd op een gewenst doel (diepe ontspanning, zere spieren, futloosheid, overprikkeling, depressie etc). De etherische olie die tijdens de massage wordt gebruikt, wordt hierop uitgekozen of samengesteld.

Myofascial Release massage

Fascia is het weefsel dat alle delen van het lichaam met elkaar verbindt. Een massage voor het losmaken van opgeslagen spanning, afvalstoffen en stagnaties in het dieper gelegen spier- en bindweefsel

Zwangerschapsmassage

 

Voor vrouwen in het tweede of derde trimester. Helpt bij veelvoorkomende zwangerschapssymptomen zoals krampen, koude lichaamsdelen, pijn, spataderen en het balanceren van emoties. Volledige ontspanning waarbij de aanmaak van endorfine wordt gestimuleerd, wat cortisol (stress en spanningen) verlaagt.

Praktische informatie & prijzen

De massages duren 60 minuten. Er komt wat extra tijd bij voor het omkleden. De intake zal online plaatsvinden. Een massage bij The Womens Health Club kost 80 euro. In verband met de extra tijd, staat er 75 minuten in de planning.

Vooraf vragen wij jullie een intake formulier en vragenlijst in te vullen over jouw gezondheid en eventuele klachten. Deze graag ingevuld voor aanvang naar terug mailen.

Locatie

TWHC HealthBTQe – Van Tuyllstraat 16 achter, Hooglanderveen.