Ga naar de inhoud

Zwangerschapsmassage

Zoek jij een zwangerschapsmassage in Amersfoort?

Over de zwangerschapsmassage

Wat heerlijk! Je bent zwanger! Hoe fijn het ook is, het vraagt ook veel van je lichaam. Daarom ben je hier bij het juist adres! Even ontspannen en een fijn momentje voor jezelf!

Onze massages vinden plaats opeen speciale zwangerschapsmassagetafel. Deze tafel heeft uitsparingen voor je buik en borsten waardoor jij relaxed op je buik kan liggen, hoelang geleden is dat?! Afhankelijk van jouw wensen word je op je rug, schouders, armen, benen en voeten gemasseerd.

Waar is de massage goed voor?

Natuurlijk voor de ontspanning, maar het helpt ook tegen misselijkheid, krampen en het vasthouden van vocht.

Zwangerschapsmassage; heerlijk ontspannen én effectief!

Zwangerschapsmassage is, naast dat het gewoon heerlijk ontspannen is, ook zeer nuttig, want een zwangerschapsmassage helpt bij: rugklachten, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen, verminderde stoelgang, vocht vasthouden bijvoorbeeld in armen, onderbenen of voeten.

De masseuses van The Womens Helath Club zijn gespecialiseerd in zwangerschapsmassage en weten precies waar ze rekening mee moeten houden. Ontspanning is goud waard!

Masseuses

De zwangerschapsmassages worden gedaan door onze masseuse: Annika de Weerd. Alle massages vinden plaats in de sfeervolle TWHC HealthBTQ aan de Van Tuyllstraat 16 achter in Hooglanderveen. 

Praktische informatie & prijzen

De massage duurt 60 minuten. Er komt wat extra tijd bij voor het omkleden. De intake zal online plaatsvinden. Een massage bij The Womens Health Club kost 80 euro. In verband met de extra tijd, staat er 75 minuten in de planning.

Vooraf vragen wij jullie een intake formulier en vragenlijst in te vullen over jouw gezondheid en eventuele klachten. Deze graag ingevuld voor aanvang naar ons terug mailen.

Locatie

TWHC HealthBTQe – Van Tuyllstraat 16 achter, Hooglanderveen

Ben je al bevallen?

En heb je zin in een heerlijke massage? Het kan heel prettig zijn om weer in je lijf te komen en even de rust te pakken. Ook dan kan je terecht bij The Womens Health Club. Boek een heerlijke ontspanningsmassage