Ga naar de inhoud

Zwangerschapscursus

Zoek je een bevalcursus in Amersfoort waar je samen met je partner naartoe kunt?

Over de zwangerschapscursus

Bij The Womens Health Club zit je helemaal goed. Bij de zwangerschapscursus worden jullie helemaal klaargestoomd voor de bevalling! We bespreken verschillende manieren van ademhalen, ontspanningsoefeningen, houdingen om weeën op te vangen, perstechnieken, houdingen om in te bevallen en pijnstilling. De rol van de partner is bij dit alles erg belangrijk en zal ook bij deze bevalcursus actief zijn. Geef je op voor een bevalcursus in een groep of op maat.

Zwangerschapscursus bij The Womens Health Club

Samen snel voorbereid worden op de bevalling? In korte tijd leer je heel veel. De bevalcursus ouders is niet zweverig, gewoon lekker praktisch. En bovendien daddyproof! Naast praktische informatie over zijn/haar rol bij de bevalling en hoe een bevalling nou eigenlijk start, krijgt je partner ook de tools om jou te ondersteunen door middel van drukpunten en rebozo (massage met een doek) om jou een makkelijke, maar effectieve massage te geven.

Samen neem ik jullie mee met houdingen om weeën op te vangen, baarhoudingen, verschillende ademhalingstechnieken en geef ik jullie informatie over pijnstilling.

Ook gaan we aan de slag met jullie bevalplan. Wat past bij jullie en waar kan je allemaal aan denken? Bij The Womens Health Club word je gezien en is persoonlijke aandacht belangrijk. Wij hebben al vele koppels mogen ondersteunen op weg naar de bevalling!

Praktische informatie bevalcursus in een groep

Geplande 1-daagse bevalcursussen check het rooster.

De kosten zijn 125 euro per stel, inclusief wat te eten en drinken.
Sommige zorgverzekeraars vergoeden een beval/zwangerschapscursus

Wanneer starten?

Ben je tussen de 20 en 35 weken zwanger, dan is dit het ideale moment om de bevalcursus te volgen.

Locatie

Daam Fockemalaan 22, Amersfoort. Ook wel het Eemklooster genoemd. Voorafgaand van de les, word je bij de deur opgehaald door de docente.